Vår framtid

Berättat av Eva Virginius

Kvinna. Född 9 december 1952. Podcastare. Helsingborg.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Jag var på väg att gå till hamnen och dränka mej år 2000 men strax innan jag gick ut, stod en synlig man i mitt rum, så klart som om min dotter skulle stå framför mej.

Han berättade om min barndom, jag är född 1952 och jag förstod vad som hade hänt i min barndom och blev helad.

Efter det att mannen hade försvunnit kom en stark röst i rummet utan från nån speciell håll utan han var bara här och nu. Jag såg honom inte men rösten var en mans röst.

Han berättade om min framtid och det han sa har jag gjort genom att åka till Jerusalem i December 2022. Jag har blivit kallad från himlen 4 gånger och i de fyra årstiderna och nu var det Vinter och slut på min himmelska utbildning att förstå om efterlivet.

Det är viktigt att världen förstår vad jag har lärt mej under 22 år men tyvärr är det inte många som förstår vad som har hänt mej.

Om de kände mej hade de kanske förstått att jag fick 100 000 kr att resa för till Jerusalem av någon osynlig. Jag får i pension ungefär 50 000 om året så det hade varit omöjligt att ha 100 000 på banken. Jag spelar inte för pengar så där har de inte kommit ifrån.

Jag skulle vilja förändra människors sätt att tänka och döma ut folk. Många män säjer att GUD inte talar till en kvinna och det vill jag ändra på, att GUD talar till den som vill lyssna.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Det blir samma svar som ovan. Att världen inte ser pengar som det viktigaste i livet, att det är viktigare att vi hjälps åt för att få fred och en andlig vila från vad världen ser idag som viktigt.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Förståelse att vi människor har ingen kontroll över våra liv då vi kan falla ihop och dö i vilken sekund som helst även om det ser ut som vi är friska på ytan.

Jag är multisjuk och önskade att även pensionärer får den bästa vården men så är det inte idag och var inte då min mamma levde. Synen på åldrande är elakt om man inte har starka människor med sej. Jag är ensam så jag får ingen riktig vård utan måste finna ut själv hur jag kan leva ett längre liv. Dricker ingen alkohol och har aldrig rökt. Äter strikt i veckan och fritt i helgen men utan mycket socker.

Jag bor i ett s.k. Muslimskt område på markplan och är rädd att bli skjuten eller att en bomb briserar mot min vägg då muslim-ungdomar kastade sten på mina fönster när jag flyttade in.

Jag har bott med muslimer i samma hem men jag litar inte på dom och vet det är kvinnorna som styr och dera söner utför + männen ibland.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Som jag önskar: att Världen har förstått att vi inte kan leva såsom vi gjorde 2023 … vi måste av skaffa girighet, lögner. Världen måste stoppa all dataintrång och förstörelse av datanätverk. Världen måste stoppa utvecklingen av AI till att bli en massförstörelse robot år 2173 är alla dessa mänsliga robotar skrotade eller instängda där de aldrig kan komma ut.

Publicerat

21 mars 2023

Berättat av

Eva Virginius

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00216

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Gör som 778 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 778 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!