Vår framtid

  • Olov Malm

Berättat av Olov Malm

Man. Född 24 januari 1987. Konst. Oskarshamn.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Det som ska förändras är min hälsa till bättre även vidareutbildningar inom olika intresse områden även bättre ekonomisk förutsättningar till levnad standard.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Vårt välfärdssystem måste förändras till någonting som gynnar våra barn och barnbarns Framtid även de äldre som har byggt upp detta samhälle ska få bättre förutsättningar för det de har skapat. Utbildningsområdet måste bli bättre fungerande skolplikt så ska ungdomen idag Ha riktade regler förutsättningar till att kunna bli något framtiden det vill säga mer lojalitet och respekt av jämngamla och äldre. Det som behöver förändras till det bättre är att ha färre elever i varje klass, fler lärare per klass dvs. 2-3 lärare inom flera utbildningsområden som har kunskap av generaliserade ämnen . Skolmatens kostnad ska öka för ett hälsosammare liv det vill säg att matkostnad ska öka och hälsosamrar mat ska appliceras men ändå att det är smakrikt gott och nyttigt så att folk äter maten även en minimal kostnad ska tillföras för att eleven eller Eleverna ska kunna lära sig att använda pengar till rätt sätt möjligen matkuponger underlättande för elever att kunna lära sig om vikterna av utbytesprinciper. Säkerheten inom internet måste bli förbättrat på grund av Kvantum datorer då det blir vanligare tyvärr med attacker och diverse så måste en säkerhetsåtgärd tillämpas det vill säga fler inom säkerhet av olika anledningar. Det polisera arbetet måste förändras så att ens integritet kan få vara bra deras arbete måste bli mer riktat åt allvarligare brott än det som görs idag. Militären tycker jag ska kunna rycka in mot de kriminella gängbråken som förekommer för att både utbildas och hantera kriget som försiggår inom det kriminella världen. Invandring är viktigt för Sverige dock poängteras att ett lån ska före istället för bidrag så att pengarna kommer tillbaka på något sätt och att det sätts i omlopp för en bättre framtid för alla. Billigare kollektivtrafik för bättre miljö och att det blir förmån för resenärer att åka buss och tåg och diverse. Någon mer skatt på el är onödigt däremot kan man ta högre betalt för elektronik så det blir mer viktigare att se arbete och skolan som en prioritering till bättre förutsättningar. Även dagens Monopol ska slopas och låta vi i ett demokratiskt samhälle kunna köpa varor så som alkohol i vanlig matbutik som alla andra länder med ID handling ska man kunna varna och förebygga med hjälp av konsumtion precis som spel och annat än varning för en hälsa och Framtid. en morot på ens utbildning även i grundskola och så kan appliceras för att man får en utbytes grej av bra betyg som genomförs av gott exemplar av förutsättningar att man får pengar stipendium eller något liknande Den fysiska valutan ska få finnas kvar för att alla vet inte hur Bitcoin funkar och därav konservatism appliceras. Infrastrukturen är bra som den är dock kan man ändra på trafikljus till rondeller som är underhållsfria mer eller mindre.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Det finns många möjligheter för att Sverige blir bättre på samarbete med andra länder på grund av bytesmöjligheter av olika sorters slag Jag har en bra energipolitik och kommer där av kunna samarbeta med andra länder och köpa och sälja el för svaret kommer bli bättre på grund av Nato Dock så är det oroligt punkt migrationen blir bättre av samhällsåtgärd sjukvården kommer bli bättre med hjälp av teknologi och 3D printing miljön ska förbättras med hjälp av andra drivmedel som kommer i framtiden troligen. Tandvård kommer att slopas då även tekniken där kan förändra ens Tandhälsa och även fysisk Hälsa kommer att regleras på grund av AI och andra moduler den nya generationen andra generationen kommer att behöva samarbeta mer av olika skäl krig är mindre förekommande på grund av bättre politik och Samvetet av olika orsaker gör att vi ändrar inställning till mycket även om det tar tid cirka 30 år så kommer förändringar ske.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Jag tror att det kommer se ut så här i Norden och i Sverige att följande sker Vi har ett gemensamt land en flagga med alla flaggor indelad i sektioner av flaggan Vi har ett bättre samvete gemensam valuta med stark inflation våra bilar kommer skrotas och färdmedel i Luften är mer förekommande AI styr mycket av hur vi ska vara och hur vi ska göra även arbete tar maskiner mera över män människan får ändå som underhåll av maskiner och människans egendom blir mer individuell samhället mer eller mindre slopas för en ersättning av konstruktion av samlevnad i gemenskap. Våra hus är cirkulära och i cylinderformar och tidsbestämda timers för ljusreglektion kommer appliceras så att till exempel klockan åtta tänds lampan och klockan 21 släks det även i en akustisk föremål så kommer mycket konst att appliceras på stora skärmar av Digital förekommelse krig kommer att försvinna för en gemenskap av vår överlevnad kommer tas i fokus och ett samvete inom FN kommer att utvidgas Vi har en möjlighet att kunna besöka andra planeter och närliggande solsystem för våra upptäckter inom nya farkoster och andra diverse saker

Publicerat

9 februari 2023

Berättat av

Olov Malm

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00095

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Gör som 760 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 760 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!