Vår framtid

Berättat av Anna

Kvinna. Född 9 december 1952. Podcastare. Helsingborg.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Jag blev handikappad efter att blivit överkörd av en bil i Augusti 2018.

Har ingen som hjälper mej i vardagen utan måste klara allt själv. Har precis talat med en Sekundant i Handikappsförbundet om vad skall göra för att få det bättre.

Jag bor själv men vill komma till nåt boende där det finns personal som ser till mej så jag inte har fallit ihop någonstans då hjärnan har tagit skada så att den kan plötsligen bli svart och sluta fungera.

Hemtjänst kan inte hjälpa mej då de inte kan se till mej ordentligt. När jag bröt högra skuldran och knät i olyckan så fick jag hjälp av hemtjänst bara 10 minuter två gånger i veckan så jag tackade nej till hemtjänst när jag behövde hjälp att byta i min säng och hon som var hos mej fick ringa och fråga om hon kunde göra det då tiden inte räckte till då tyckte jag inte fick nån riktig hjälp.

Sekundanten och jag kom överens idag att Läkarintyget jag visade upp för kommunen och som nekade mej en tryggare bostad, att någon skulle följa med mej till Kommunen och förklara vilka svårigheter mina diagnoser gör för mitt vardagsliv då jag inte har nån familj eller vänner.

Det är tur jag är talbar och inte rädd för hur skulle jag annars få hjälp ?

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Jag har rest mycket men som vuxen aldrig som turist utan har velat se länderna som det är för en vanlig människa.

Jag har varit i Israel fyra gånger, 2011,2013,2016 och December 2022. Jag var bara turist den första gången men lärde mej att jag kunde åka själv till Israel och resa billigare.

Men som handikappad kunde jag inte resa billigt då jag var tvungen att betala för all hjälp att komma dit och i Israel fick jag betala Taxi för att komma till olika ställen och jag var där 1 månad.

Jag fick pengar att åka till Israel via min Podcast men vet inte vem som skickade mej pengar för att kunna åka till Jerusalem.

Jag hör från GUD ( inte Jesus ) och var tillsagd att ”rör vid den gyllne porten” och förstod att GUD ville att jag skulle åka till Jerusalem. Men hade inga pengar till det då jag har den lägsta pensionen man kan ha men sa det i min Podcast som är på Engelska.

Det är ett problem för mej att vara Profet, för en Profet påstås vara en man och att Mohamad påstod att han var den sista Profeten i mitten av 600-talet så det påstår att ingen kan vara Profet idag och allra mest att ingen Profet kan vara kvinna.

Jag vet idag att jag var sänt ner till denna jord att vara ett verktyg för GUD och efterlivet men än är det ingen som riktigt förstår även om jag har följare över hela världen.

Nu är det krig i Israel och tror att Israel kommer att sluta vara Israel. Jag pratade med Muslimer på mitt Judiska hotell i Jerusalem och de sa att Iran kommer att ta över Israel.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Jag är rätt säker på att vi lever i de sista dagarna här på jorden och den sista dagen är väldigt nära.

GUD har inte sagt det men mycket tyder på det, i tecken jag ser.

Min mamma född 1910 trodde slutet var nära med Hitler men idag går allt så mycket fortare och man har börjat kriga utanför jorden. Kinerna har gjort nåt med månens mörka sida och jag tror de som beslutar i de stora länderna att vi kommer att ha ett krig med utomjordingar men så klart håller det hemligt vad de vet så det inte skapar kaos över hela världen och rädda folk begår självmord genom att döda andra tillsammans med dom och nån trycker på den röda knappen.

Jag hade besök av utomjordingar som tog mej ut i rymden och visade mej saker innan jag lärde känna GUD när jag var 48 år så jag tror de som var först kommer att vara de sista vi ser om vi inte får hänga med dom.

Jag tillhör ingen religion.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Utomjordingarna kommer att lära oss som finns kvar på denna planet om hur vi skall sköta om varandra och sköta denna planet så den blir som i efterlivet.

Jag har varit några gånger i efterlivet och vet hur det ser ut och där finns bara en solig dag och det är där vi kommer att bli i en evig solig dag när den sista dagen kommer.

Publicerat

10 oktober 2023

Berättat av

Anna

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00587

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andras önskningar om framtiden

Gör som 779 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 779 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!