Vår framtid

Berättat av Fabulett Stardust

Kvinna. Född 7 augusti 1958. Hemligt. Hemligt.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Vill inte skriva något om det som fungerar för då är det säkert någon ”utvecklingsoptimist” (i brist på uppdaterad samtida term) som kommer och förstör det. Människans ständiga klåfingrighet att aldrig låta något vara ifred utan ständigt måsta ge sig på det på ett destruktivt sätt har länge fått mig att undra om det någonstans i dessa styrande strategers måttligt begåvade hjärnor finns ett inneboende mindervärdeskomplex som får dem att vilja stympa eller rentav döda allt som lever?

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Se tidigare svar.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Peace love and understanding.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Vill inte skriva något om det som för då är det säkert någon ”utvecklingsoptimist” (i brist på uppdaterad samtida term) som kommer och förstör det. Människans ständiga klåfingrighet att aldrig låta något vara ifred utan ständigt måsta ge sig på det på ett destruktivt sätt har länge fått mig att undra om det någonstans i dessa styrande strategers måttligt begåvade hjärnor finns ett inneboende mindervärdeskomplex som får dem att vilja stympa eller rentav döda allt som lever?

Publicerat

14 september 2023

Berättat av

Fabulett Stardust

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00545

Andras önskningar om framtiden

Gör som 763 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 763 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!