Vår framtid

Berättat av Mina

Kvinna. Lever. Uppsala.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Den yttre världen är trasig och när man inser hur trasig så behöver man gå inom sig själv och hitta sig själv och lösningar som fungerar oavsett om de är allmänt accepterade eller ej. Många är vi som nu har börjat skapa den nya världen utifrån hjärtat istället för hjärnan.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Ser att hela samhället är trasigt i grunden, vill absolut inte se mina barn behöva gå i skolan tex. Har under min uppväxt insett att inga beslut tas med befolkningens bästa i åtanke, i motsatts till vad jag blivit lärd att tro. Allt rasar framför våra ögon, skrämselpropaganda sprids med syfte att få oss rädda och lättare att kontrollera.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Det mörka krafterna som styrt hittills spelar ut sina sista kort nu i ren desperation. Det har vänt nu, för människor som vill vara med att skapa den nya världen är livet gott och framtiden ser ljus ut. För de som fastnar i rädsla kanske ett annat scenario spelas ut.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Det finns inga länder eller andra gränser som separerar människor. Vi lever i enhet, förstår att allt hänger samman, att ingen separation finns.

Publicerat

3 maj 2023

Berättat av

Mina

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00368

Andras önskningar om framtiden

Gör som 763 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 763 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!