Vår framtid

Berättat av philip nilsson

Man. Född 13 juli 2003. Gym. Stenungsund.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

världen är som den är, den e bra och dålig. teknologin och all forsking har gjort världen bättre men all kriminalitet ökar så bra är inte rätt ord skulle jag säga.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

livet i sverige är rena krigszoonen i mina ögon just nu, du kan inte gå efter kl22:00 och köpa hem dig en pizza utan att behöva titta över axeln av rädsla.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

som det ser ut just nu förutom att man inte är säker någon stans längre, straffen ska höjas och brotten ska sänkas, svårare än så blir de inte.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

så de ser ut just nu ser jag ingen jus framtid i sverige längre, allt går åt skogen just nu, andra länder hotar oss och våra brott ökar samt dödsfall, detta är inget land man önskat sverige skulle se ut som, så jag hoppas med hela mitt hjärta att detta land blir sverige igen!

Publicerat

6 september 2023

Berättat av

philip nilsson

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00526

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andras önskningar om framtiden

Gör som 779 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 779 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!