Vår framtid

Berättat av simon

Man. Kiruna.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Om jag tänker hur jag lever idag jag tycker att många saker fungerar bra men att man ska sänka inflationen och skatten så att man inte behöver oroa sig om sin ekonomi.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

När jag funderar på hur livet i Sverge,Norden och världen ser ut idag så tycker jag att Sverige har en hög arbetskraft. Skattenivån är för hög i Sverige.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Om 30 år vill jag att Sverige ska vara ett starkt samhälle där vi har tagit ansvar för klimatkrisen.

Jag vill att det efterkommande ska känna att när det växer upp så ska det inte behöva oroa sig över ekonomin, samhället och naturen

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Om 150 år är jag död men jag vill jag att Sverige fortfarande ska vara känd som ett rikt och mycket arbetskraftigt land. Att skola och sjukvård är gratis

Publicerat

1 juni 2023

Berättat av

simon

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00463

Andras önskningar om framtiden

Gör som 763 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 763 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!