Vår framtid

Berättat av Tomas Hellberg

Man. Biskötare. Horn.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Jag har det så underbart man kan ha det. Jag bor på landet odlar min egen mat. Köper mjölk av bonden. Köper kött av jägare och får gratis fisk av fiskarna. Allt närproducerat. Själv går jag och lullar i min bigård om dagarna. Skördar honung, vax och pollen. Tillverkar bivaxsalva och bivaxdukar av eget vax och återanvänder gamla lakan. Jag har ett underbart och hållbart liv som jag önskar att fler människor skulle ha. Jag fattar inte varför inte fler sk aktivister lever som de lär. Att skolka från skolan och flyga runt över hela jorden på klimatkonferenser hjälper inte ett skit. Men att leva som man lär på landet och bara handla lokalproducerat gör skillnad.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Vi måste med alla till buds stående medel stoppa de globala oligarkerna. George Soros och hans maffiabröder på Google, amazone, IMF. FN och EU. Vi ska ta saken i egna händer odla så mycket vi kan och bli självförsörjande. Vi ska återupprätta Nationen. Nationen är en förutsättning för demokratin. Därför behövs ett starkt försvar. Sverige och EU måste stänga gränserna för all utomeuropeisk migration. Folk måste lära sig att skilja på rasism och kultur. Vidare måste vi för att överleva som människor bekämpa den totalt ovetenskapliga genusvetenskapen, identitetspolitiken och woke kulturen och gå tillbaka till den empiriska forskningen som utgår från fysik och biologi.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Jag vill att vi har en svensk allmoge kultur som råder i vårt land. Jag hoppas att det mångkulturella experiment är avslutat och att vi har utvisat och skickat tillbaka alla lögnaktiga och kriminella migranter som ljugit om sin ålder och identitet och som parasiterat på vårt välfärdssystem som byggds upp av hårt arbetande och strävsamma svenskar.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Tyvärr tror jag att Sverige kommer vara ett muslimsk kalifat. Där det råder sharia. Kvinnorna går omkring i burka och lider av D-vitamin brist. Tvångsgifte och barnäktenskap är självklarheter liksom könsstympning och stening och stympning. Rättsstaten existerar inte längre utan rättvisa sker genom godtyckliga klansamhällen. Det kommer med andra ord att gå åt helve. Tack vare våra naiva och ointelligenta woke vänsterliberala politiker och journalister.

Publicerat

16 april 2023

Berättat av

Tomas Hellberg

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00289

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andras önskningar om framtiden

Gör som 763 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 763 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!