Vår framtid

Berättat av Zerdu

Man. Född 3 januari 1957. Allt i allo. Karlstad.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Fortfarande bo på landet men helt självförsörjande på el och uppvärmning, att grundvattnet fortfarande går att dricka. Att människor fått upp insikten att det materiella överflödet inte gör oss lyckligare.

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Att alla religioner upplöstes och blev en gemensam filosofi. Att se attvi är olika man och kvinna men med samma rättigheter och att vi behövs tillsammans i samarbete för först då är vi kompletta.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Att vi fortfarande har kvar vår frihet och inte har förfallit åt sharialagar eller narkotika kartellernas ledare.

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Politiken och demokratin kommer att se annorlunda ut, det kommer att vara fler folkomröstningar och partier med olika inriktningar kommer att samarbeta för folkets bästa. Religiösa lagar gäller inte längre och nya former att behandla kriminella ger goda resultat.

Tyvärr så ser jag en framtid med inopererade Micro chips hos alla medborgare som ersättning av betalkort, körkort, legitimation mm. Övervakningskameror i alla gathörn. Att bo på landsbygden kommer inte att vara möjligt då den reserveras till matproduktion och sol och vindkraftverk, samt några naturreservat. Alla män är sterila och feminina på grund av kemiska produkter i dricksvattnet eller på annan väg. Medellivslängden är reglerad av ekonomiska själ. Det har införts medborgarlöner då så gott som alla arbeten utförs av AI och androider.

Publicerat

23 september 2023

Berättat av

Zerdu

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00562

Andras önskningar om framtiden

Gör som 779 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 779 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!