Vår framtid

  • Lena Åberg (jag själv)

Berättat av Lena Åberg

Kvinna. Född 26 februari 1968. Handledare Arbetsförmedlare. Stenungsund.

Om du tänker på hur du lever i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Det finns så mycket kläder och saker, vi behöver inte tillverka nytt utom köpa på loppis och byta med varandra. Vi har så mycket soper, bra med de som vill ”rädda” skräp och mat från conteners, det blir mer och mer inne 2023

När du funderar på hur livet i Sverige, Norden och världen ser ut i dag, vad tycker du fungerar bra och vad skulle du vilja förändra?

Att alla får en bostad och jobb därifrån, finns så mycket ödehus och byar på landet och mycket bostadslösa i städerna. Måste gå att ordna så att det går att leva på landet mer.

Hur vill du att Sverige, Norden och världen ser ut om 30 år? Och hur vill du att ditt eget liv eller efterkommande generationers ser ut?

Att vi använder det vi har och inte förstör mer av den fina jord vi har, Joden är vårat hem och arv till vidare generationer

Hur vill och tror du att livet i Sverige, Norden och världen ser ut om 150 år?

Mycket skräp och så kan vi inte få pension alls, AI tar över helt, kanske vi blir som boskap eller att vi inte finns alls mer, kanske förstört för oss själva. Kanske har vi vaknat upp och alla gör rätt så vi kan göra fint och rå om Jorden och varandra. Hoppas på det.

Publicerat

3 maj 2023

Berättat av

Lena Åberg

Licens

CC BY

Arkivkod

M17/00367

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andras önskningar om framtiden

Gör som 779 andra – dela din berättelse!

Var med i det nordiska samtalet om framtiden. 779 personer har redan bidragit. Vad vill du? Hur ser du på åren vi har framför oss?

Skicka in din berättelse!